Qu4ttro

tailored bedrijfkleding dress to impress met onze projecten

Vandaag geopend tot 18.00 uur
 

WAT WE DOEN VOOR BEDRIJVEN

Ongetwijfeld steekt U als ondernemer veel tijd in de uitstraling en imago van uw bedrijf. Maar steekt u evenveel zorg in de presentatie en styling van uw medewerkers? Qu4ttro is gespecialiseerd in de presentatie van ( uw ) medewerkers van ieder midden tot klein bedrijf.

ONZE WERKWIJZE

Het Qu4ttro handschrift ook voor uw medewerkers? Wij voorzien uw bedrijf graag van een vrijblijvend advies en gaan graag de uitdaging aan om uw imago te verweven in een uniek stylingprofiel voor uw team. Het gehele traject zal door ons met de allergrootste zorg en professionaliteit worden opgevolgd. Van het creatieve proces en inmeten van uw team, tot personal delivery. Door onze veelal Italiaanse productiekanalen maken wij van uw medewerkers stijlvolle modebewuste individuen die representatief zijn om hun doelen te realiseren.

 
 
 

 

PROFIELSCHETS TYPE KLANT

Is uw bedrijf toe aan een andere visie op gebied van werkkleding en staan uw medewerkers open voor een modegerichte aanpak? Dan kan Qu4ttro iets voor U betekenen. Onze expertise en smaakbeleving zorgt keer op keer voor een persoonlijk plan. Ieder business concept staat opzich, want iedereen is uniek. Uw bedrijf toch ook?

 

WAT MAAKT HET UNIEK?

Benieuwd geraakt naar onze aanpak? Neem meteen contact met ons op en raak overtuigd van onze visie.